fbpx

Tapas/Fingermat

Praktisk: Endring i antall kuverter må vi ha 4 dager før levering.

Mat med allergener vises med prikkete linje under. Hold musepeker over eller klikk på den

NR. 1 (MIN. 10 PERS.)

Varmt:

  • Marinerte spareribs
  • Hvitløksmarinerte kyllinglår
  • Spanske kjøttboller i tomatsaus
  • Andouillepølser
  • Hvitløksmarinerte scampi

Kaldt:

  • Spekemat spidd
  • 3 sorter ost: 
  • Soltørkede tomater
  • Hvitløksoliven
  • Gresk salat
  • Sweet & Sour saus
  • Aioli
  • Loff og smør

Kr. 380,- pp.

Italian food, shot from above. Many different dishes of Italian cuisine. Antipasti, pasta, pizza etc

NR. 2 (MIN. 10 PERS.)

Varmt:

  • Hvitløksmarinerte lammespareribs / Spareribs (sesong basert )
  • Marinerte oksespidd
  • Kyllingspidd med paprika
  • Spanske kjøttboller i tomatsaus

Kaldt:

  • Dampet laksefilet
  • Gazpacho suppe
  • Chorizo pølse
  • Serrano skinke
  • Gresk salat
  • Sweet & Sour saus
  • Aioli
  • Foccatia og smør

Kr. 440,- pp.

  • Nr 3 ( min 10 pers)

Varmt:

  • Pimientos del piquillo ( søt og aromatisk paprika)
  • Empanadillas(innbakt spekeskinke)
  • Spanske kjøttboller i tomatsaus
  • Marinert lammefilet
  • Stekte småpoteter m/aioli
  • Calamaris

Kaldt:

  • Ristet asparges m/seranoskinke
  • Manchego ost
  • Chilli marinerte laksefilet
  • Marinerte reker
  • Ristet paprika m/ honning og mandler
  • Agurkrulader m/ost
  • Aioli
  • Tapasbrød

Kr. 440,- pp.

NR. 4 – NORSK TAPAS (MIN. 10 PERS.)

Varmt:

  • Lammespareribs (Sesong basert)
  • Lammeboller
  • Urtemarinerte kyllinglår
  • Reinsdyr flatbiff helstekt

Kaldt:

  • Gravet reinsdyrfilet
  • Lefse m/røkelaks
  • Lefse m/gravlaks
  • Rakørret i lefse
  • Fenalår m/melon
  • Jarlsberg m/druer og paprika
  • Hvitvinsdampende blåskjell
  • Loff og smør

Kr. 499,- pp.

NR. 5 – AMERIKANSK TAPAS (MIN. 10 PERS.)

  • BBQ spareribs m/sweet and sour dip
  • Honningmarinerte kyllingvinger
  • Chillimarinerte scampi m/aioli
  • Cheese topper poteter
  • Strimler av kyllingbryst panert m/urtekrydder og sennepsdipp
  • Spanske kjøttboller i tomatsaus
  • Aioli
  • Salat
  • Loff og smør

Kr. 425,- pp.

NR. 6 – PASTA (MIN. 10 PERS.)

  • Velg tre typer pasta som serveres med salat, loff, smør og dressing.
  • Velg mellom:
    – Kyllingpasta i karri
    – Lasagne
    – Pasta de parma
    – Tortelini
    – Skinkepasta i tomatsaus

Kr. 270,- pp.

NR. 7 – FINGERMAT/TAPAS FOR ENKLERE ANLEDNINGER (MIN. 10 PERS.)

  • Lefse med røkelaks og eggerøre på spidd
  • Lefse med gravlaks og sennepsaus på spidd
  • Spekeskinke med melon på spidd
  • Chorizzo pølse med melon på spidd
  • Lettrøkt skinke med cherrytomat
  • Hvitløksmarinerte scampi på spidd
  • Stangselleri og gulrot med tzatziki

Kr. 250,- pp