Tapas/Fingermat
Praktisk: Endring i antall kuverter må vi ha 4 dager før levering.
Mat med allergener vises med prikkete linje under. Hold musepeker over eller klikk på den
NR. 1 (MIN. 10 PERS.)
Varmt:
- Marinerte spareribs
- Hvitløksmarinerte kyllinglår
- Spanske kjøttboller i tomatsaus
- Andouillepølser
- Hvitløksmarinerte scampi
Kaldt:
- Spekemat spidd
- 3 sorter ost:
- Soltørkede tomater
- Hvitløksoliven
- Gresk salat
- Sweet & Sour saus
- Aioli
- Loff og smør
Kr. 380,- pp.
NR. 2 (MIN. 10 PERS.)
Varmt:
- Hvitløksmarinerte lammespareribs / Spareribs (sesong basert )
- Marinerte oksespidd
- Kyllingspidd med paprika
- Spanske kjøttboller i tomatsaus
Kaldt:
- Dampet laksefilet
- Gazpacho suppe
- Chorizo pølse
- Serrano skinke
- Gresk salat
- Sweet & Sour saus
- Aioli
- Foccatia og smør
Kr. 440,- pp.
- Nr 3 ( min 10 pers)
Varmt:
- Pimientos del piquillo ( søt og aromatisk paprika)
- Empanadillas(innbakt spekeskinke)
- Spanske kjøttboller i tomatsaus
- Marinert lammefilet
- Stekte småpoteter m/aioli
- Calamaris
Kaldt:
- Ristet asparges m/seranoskinke
- Manchego ost
- Chilli marinerte laksefilet
- Marinerte reker
- Ristet paprika m/ honning og mandler
- Agurkrulader m/ost
- Aioli
- Tapasbrød
Kr. 440,- pp.
NR. 4 – NORSK TAPAS (MIN. 10 PERS.)
Varmt:
- Lammespareribs (Sesong basert)
- Lammeboller
- Urtemarinerte kyllinglår
- Reinsdyr flatbiff helstekt
Kaldt:
- Gravet reinsdyrfilet
- Lefse m/røkelaks
- Lefse m/gravlaks
- Rakørret i lefse
- Fenalår m/melon
- Jarlsberg m/druer og paprika
- Hvitvinsdampende blåskjell
- Loff og smør
Kr. 499,- pp.
NR. 5 – AMERIKANSK TAPAS (MIN. 10 PERS.)
- BBQ spareribs m/sweet and sour dip
- Honningmarinerte kyllingvinger
- Chillimarinerte scampi m/aioli
- Cheese topper poteter
- Strimler av kyllingbryst panert m/urtekrydder og sennepsdipp
- Spanske kjøttboller i tomatsaus
- Aioli
- Salat
- Loff og smør
Kr. 425,- pp.
NR. 6 – PASTA (MIN. 10 PERS.)
- Velg tre typer pasta som serveres med salat, loff, smør og dressing.
- Velg mellom:
– Kyllingpasta i karri
– Lasagne
– Pasta de parma
– Tortelini
– Skinkepasta i tomatsaus
Kr. 270,- pp.
NR. 7 – FINGERMAT/TAPAS FOR ENKLERE ANLEDNINGER (MIN. 10 PERS.)
- Lefse med røkelaks og eggerøre på spidd
- Lefse med gravlaks og sennepsaus på spidd
- Spekeskinke med melon på spidd
- Chorizzo pølse med melon på spidd
- Lettrøkt skinke med cherrytomat
- Hvitløksmarinerte scampi på spidd
- Stangselleri og gulrot med tzatziki
Kr. 250,- pp