Tapas/Fingermat

Praktisk: Endring i antall kuverter må vi ha 4 dager før levering.

Mat med allergener vises med prikkete linje under. Hold musepeker over eller klikk på den

NR. 1 (MIN. 10 PERS.)

Varmt:

  • Marinerte spareribs
  • Hvitløksmarinerte kyllinglår
  • Spanske kjøttboller i tomatsaus
  • Andouillepølser
  • Hvitløksmarinerte scampi

Kaldt:

  • Spekemat spidd
  • 3 sorter ost: Cambozola, Port Salut, Brie
  • Soltørkede tomater
  • Hvitløksoliven
  • Gresk salat
  • Sweet & Sour saus
  • Aioli
  • Loff og smør

Kr. 380,- pp.

Italian food, shot from above. Many different dishes of Italian cuisine. Antipasti, pasta, pizza etc

NR. 2 (MIN. 10 PERS.)

Varmt:

  • Hvitløksmarinerte lammespareribs
  • Marinerte oksespidd
  • Kyllingspidd med paprika
  • Spanske kjøttboller i tomatsaus

Kaldt:

  • 3 sorter sushi
  • Gazpacho suppe
  • Chorizo pølse
  • Serrano skinke
  • Gresk salat
  • Sweet & Sour saus
  • Aioli
  • Foccatia og smør

Kr. 440,- pp.

    Varmt:

    • Pimientos del piquillo
    • Empanadillas(innbakt spekeskinke)
    • Spanske kjøttboller i tomatsaus
    • Marinert lammefilet
    • Stekte småpoteter m/aioli
    • Calamaris

    Kaldt:

    • Ristet asparges m/seranoskinke
    • Manchego ost
    • Chilli marinerte blåskjell
    • Marinerte reker
    • Ristet paprika m/ honning og mandler
    • Agurkrulader m/ost
    • Aioli
    • Tapasbrød

    Kr. 440,- pp.

    NR. 4 – NORSK TAPAS (MIN. 10 PERS.)

    Varmt:

    • Lammespareribs
    • Lammeboller
    • Urtemarinerte kyllinglår
    • Reinsdyr flatbiff helstekt

    Kaldt:

    • Gravet reinsdyrfilet
    • Lefse m/røkelaks
    • Lefse m/gravlaks
    • Rakørret i lefse
    • Fenalår m/melon
    • Jarlsberg m/druer og paprika
    • Hvitvinsdampende blåskjell
    • Loff og smør

    Kr. 425,- pp.

    NR. 5 – AMERIKANSK TAPAS (MIN. 10 PERS.)

    • BBQ spareribs m/sweet and sour dip
    • Honningmarinerte kyllingvinger
    • Chillimarinerte scampi m/aioli
    • Cheese topper poteter
    • Strimler av kyllingbryst panert m/urtekrydder og sennepsdipp
    • Spanske kjøttboller i tomatsaus
    • Aioli
    • Salat
    • Loff og smør

    Kr. 425,- pp.

    NR. 6 – PASTA (MIN. 10 PERS.)

    • Velg tre typer pasta som serveres med salat, loff, smør og dressing.
    • Velg mellom:
      – Kyllingpasta i karri
      – Lasagne
      – Pasta de parma
      – Tortelini
      – Skinkepasta i tomatsaus

    Kr. 270,- pp.

    NR. 7 – FINGERMAT/TAPAS FOR ENKLERE ANLEDNINGER (MIN. 10 PERS.)

    • Lefse med røkelaks og eggerøre på spidd
    • Lefse med gravlaks og sennepsaus på spidd
    • Spekeskinke med melon på spidd
    • Chorizzo pølse med melon på spidd
    • Lettrøkt skinke med cherrytomat
    • Hvitløksmarinerte scampi på spidd
    • Stangselleri og gulrot med tzatziki

    Kr. 250,- pp