1. JULEMAT MED KOLDTBORD I (MIN. 10 PERS.)
Julemat catering
1. JULEMAT MED KOLDTBORD I (MIN. 10 PERS.) Varmt: Ribbe, julepølse, medisterkaker, surkål, poteter og saus (kan lages glutenfri) Kaldt: Roastbeef m/remulade, kokt ørret/sild, gravet ørret m/sennepssaus, røket ørret m/eggerøre, sylte m/sennep, brød (vi har glutenfritt brød) og smør | Kr.575,- |
2. JULEMAT MED KOLDTBORD II (MIN. 10 PERS.) Varmt: Pinnekjøtt, kålrotstappe, ribbe, medisterkaker, surkål, julepølse, saus (kan lages glutenfri) og poteter. Kaldt: Roastbeef m/remulade, kokt ørret/sild, gravet ørret m/sennepssaus, røket ørret m/eggerøre, sylte m/sennep, brød (vi har glutenfritt brød) og smør | Kr.595,- |
3. PÅLEGGSBORD MED JULEPÅLEGG (MIN. 10 PERS.) Gravet ørret m/sennepssaus, røket ørret m/eggerøre, sylte m/sennep, ribbe m/surkål, juleskinke m/Waldorfsalat, sild, brød (vi har glutenfritt brød) og smør | Kr.340,- |
4. VANLIG JULEMENY (MIN. 10 PERS.) Ribbe, julepølse, medisterkaker, surkål, poteter og saus (kan lages glutenfri) Middels porsjoner | Kr.370,- |
4. VANLIG JULEMENY (MIN. 10 PERS.) Ribbe, julepølse, medisterkaker, surkål, poteter og saus (kan lages glutenfri) Store porsjoner | Kr.400.- |
5. JULEMENY MED SKINKESTEK (MIN. 10 PERS.) Ribbe, skinkestek, julepølse, medisterkaker, surkål, poteter og saus (kan lages glutenfri) | Kr.400.- |
6. PINNEKJØTT (MIN. 10 PERS.) Pinnekjøtt røkt eller urøkt, vossakorv, kålrotstappe, poteter og smør | Kr.450,- |
7. JULEMENY MED PINNEKJØTT (MIN. 10 PERS.) Ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker, julepølse, kålrotstappe, surkål, poteter og saus (kan lages glutenfri) | Kr.470,- |
8. JULEKOLDTBORD (MIN. 10 PERS.) Røket ørret m/eggerøre, gravet ørret m/sennepssaus, ribbe m/surkål, sylte m/sennep, røkt svinekam m/Waldorfsalat, roastbeef m/remulade, sild, brød (vi har glutenfritt brød) og smør | Kr.485.- |
9. KALKUN (MIN.10 PERS.) Kalkun, Waldorfsalat, poteter, rødkål og saus (kan lages glutenfri) (min 5 pers. hel kalkun min. 10 pers.) | Kr.420,- |
10. SKINKESTEK (MIN. 10 PERS.) Skinkestek, surkål, poteter og saus (kan lages glutenfri) | Kr.335,- |
11. JULETAPAS (MIN. 10 PERS.) Varmt: Sossisser, kalkunspidd, ribbe, pinnekjøtt, varmrøkt hjort flatbiff, spanske kjøttboller, surkål, kålrotstappe, poteter Kaldt: Sylte m/sviske, Edamerost, lefse m/gravet ørret, lefse m/røket ørret, lefse m/rakørret, juleskinke m/cherrytomat, Waldorfsalat, sennepsdipp, pariserloff og smør. | Kr.525,- |
3. JULESMØRBRØD (VI HAR GLUTENFRITT BRØD) Ribbe, okserull, lammerull, sylte, laks og reker | Kr. 85,- |
14. JULESNITTER 5 snitter med: Sylte, laks, ribbe, edamer og okse-/lammerull | Kr.190,- |
15. RISENGRYNSGRØT (MIN. 10 PERS.)
Risengrynsgrøt | Kr. 150,- |
DESSERTER
Riskrem med rød saus | Kr. 92,- |
Multekrem | Kr. 108,- |
Karamellpudding | Kr. 95,- |
FORRETTER
Rakfisk m/tilbehør | Kr. 100,- |
Gravet ørret m/tilbehør | Kr. 95,- |
Rømmegrøt | Kr. 95,- |
Spekemat til rømmegrøt | Kr. 95,- |
Brød og smør | Kr. 49,- |