Koldtbord/spekemat
By Christoffer Gundersen / januar 31, 2024 / Ingen kommentarer
Catering
Bestillingsskjema for catering
Ønsker dere catering i Trøndelag til små eller store selskaper? Vi tilbyr snitter, koldtbord, speke matbord, tapas, osteanretninger, gryteretter, selskaps menyer, grilling med kokk, lunsjmat og overtids mat. Vi leverer catering til dåp, konfirmasjon, bryllup og minnestund. Vi har også egne julemenyer, Oktoberfest menyer og grill menyer du kan grille selv. Vi har et rikelig utvalg av egenproduserte råvarer å velge mellom. Ønsker du andre catering løsninger, tillegg av retter eller andre sammensetninger, kan vi hjelpe deg med det. Vi gjør hva vi kan for å tilfredsstille dine ønsker!

Levering av catering utenfor Grong : Bestilling via Bestillecatering.no så er det fri frakt på alle bestillinger
Mat med allergener vises med prikkete linje under. Hold musepeker over eller klikk på den
Koldtbord og spekemat



| JUBILEUMSKOLDTBORD (MIN. 10 PERS) Røkt laks, rekecabarét, rensede reker, kokt ørret, roastbiff, sennepsglassert skinke, ribbe eller karbonader, kylling, eggerøre, Waldorfsalat, potetsalat, surkål/stekt løk, remulade, majones Tillegg brød og smør: Kr. 28,- pr. pers. | Kr.390,- |
| KOLDTBORD (MIN.10 PERS) Røkt laks, rekecabarét, sild eller kokt ørret, roastbiff, kokt ørret kylling, eggerøre, Waldorfsalat, potetsalat,skagen røre, stekt løk, remulade, majones Tillegg brød og smør: Kr. 28,- pr. pers. | Kr.360,- |
| LUKSUSKOLDTBORD I (MIN. 10 PERS.) cognac gravet hjort, Dampet laks, roastbiff, Akevitt gravet reinsdyr, Pepper paté, marinert kalkunbryst, røket laks og eggerøre, gravet laks og sennepssaus, dillstuede poteter, Waldorfsalat og remulade Tillegg brød og smør: Kr. 28,- pr. pers. | Kr.460,- |
| LUKSUSKOLDTBORD II (MIN 10 PERS.) Fylt svinefilét (ytre), røkt lammelår eller tartar (m/tilbehør), gravet ørret, Akevitt gravet reinsdyr og dillstuede poteter, røket laks og eggerøre, Varm pepperlaks roastbiff, sennepsglassert skinke, pepperrotkrem, Waldorfsalat og remulade Tillegg brød og smør: Kr. 28,- pr. pers. | Kr.440,- |
| SJØMATBORD (MIN. 10 PERS.) 1/2 hummer, 1/2 krabbe, reker m/skall, blåskjell, gravet ørret, sennepssaus, eller røket laks m/eggerøre, majones, sitron, eddik og smør Tillegg brød og smør: Kr. 28,- pr. pers. | Kr.490,- |
| PÅLEGGSBORD (MIN.10 PERS) Røket laks og eggerøre, bakt laks og sennepssaus, skinke, Waldorfsalat, roastbiff, remulade og brød og smør Tillegg brød og smør: Kr. 28,- pr. pers. | Kr.280,- |
| SPEKEMATBORD I (MIN. 10 PERS) Spekeskinke, fenalår, salami, mårpølse, stabburspølse og elgsalami. Tilbehør; eggerøre, potetsalat, rømme, smør, brød og flatbrød Tillegg brød og smør: Kr. 28,- pr. pers. | Kr.320,- |
| SPEKEMATBORD II MED RØMMEGRØT (MIN.10 PERS) Spekeskinke, fenalår, salami, mårpølse, stabburspølse og elgsalami. Tilbehør; eggerøre, potetsalat, rømme, smør, brød og flatbrød og rømmegrøt | Kr.330,- |
| SPEKEMATBORD III (MIN.10 PERS.) Seranoskinke, Copa av økologisk gris, Akevitt gravet Reinsdyr (hjemmelagd), speket fjellgris filet (hjemmelagd), italiensk fenikkel salami, spekepølse med parmesan og chilli (hjemmelagd), manchego med melon, potetsalat, eggerøre, loff, brød, flatbrød, smør og Tyttebær Rømme | Kr.420,- |
| SPEKEMATFAT (MIN 10 PERS.) Spekeskinke, fenalår, salami, mårpølse, stabburspølse og elgsalami | Kr.270,- |
Catering i Trøndelag
- Catering
- Koldtbord og spekemat
- Gjør det selv
- Oktoberfest
- Grillmat Catering
- Julemat
- Lunchmat varm og kald
- Gryteretter
- Selskapsmat
- Tapas/Fingermat
- Kaker fra Hamstad bakeri
- Levering og betaling
Kontaktinfo
Epost: post@namsencatering.no
Telefon: 941 65 378
Nyhetsbrevpåmelding
Epost*
Generelle Åpningstider
| Mandag-onsdag | 08:00-17:00 |
| Torsdag | 08:00-18:00 |
| Fredag | 08:00-18:00 |
| Lørdag | 09:00-16:00 |
