Catering

Bestillingsskjema for catering

Ønsker dere catering i Trøndelag til små eller store selskaper? Vi tilbyr snitter, koldtbord, speke matbord, tapas, osteanretninger, gryteretter, selskaps menyer, grilling med kokk, lunsjmat og overtids mat. Vi leverer catering til dåp, konfirmasjon, bryllup og minnestund. Vi har også egne julemenyer, Oktoberfest menyer og grill menyer du kan grille selv. Vi har et rikelig utvalg av egenproduserte råvarer å velge mellom. Ønsker du andre catering løsninger, tillegg av retter eller andre sammensetninger, kan vi hjelpe deg med det. Vi gjør hva vi kan for å tilfredsstille dine ønsker!

Catering i Oslo

Levering av catering utenfor Grong :  Bestilling via Bestillecatering.no så er det fri frakt på alle bestillinger

Mat med allergener vises med prikkete linje under. Hold musepeker over eller klikk på den

Koldtbord og spekemat

JUBILEUMSKOLDTBORD (MIN. 10 PERS)

Røkt laksrekecabarétrensede rekerkokt ørret, roastbiff, sennepsglassert skinke, ribbe eller karbonader, kylling, eggerøreWaldorfsalatpotetsalat, surkål/stekt løk, remulademajones
Tillegg brød og smør: Kr. 28,- pr. pers.
Kr.390,-
KOLDTBORD (MIN.10 PERS)
Røkt laksrekecabarétsild eller kokt ørret, roastbiff, kokt ørret kylling, eggerøreWaldorfsalatpotetsalat,skagen røre, stekt løk, remulademajones
Tillegg brød og smør: Kr. 28,- pr. pers.
Kr.360,-
LUKSUSKOLDTBORD I (MIN. 10 PERS.)
cognac gravet hjort, Dampet laks, roastbiff, Akevitt gravet reinsdyr, Pepper paté, marinert kalkunbryst, røket laks og eggerøregravet laks og sennepssausdillstuede poteterWaldorfsalat og remulade
Tillegg brød og smør: Kr. 28,- pr. pers.
Kr.460,-
LUKSUSKOLDTBORD II (MIN 10 PERS.)
Fylt svinefilét (ytre), røkt lammelår eller tartar (m/tilbehør), gravet ørret, Akevitt gravet reinsdyr og dillstuede poteterrøket laks og eggerøre, Varm pepperlaks roastbiff, sennepsglassert skinke, pepperrotkrem, Waldorfsalat og remulade
Tillegg brød og smør: Kr. 28,- pr. pers.
Kr.440,-
SJØMATBORD (MIN. 10 PERS.)

1/2 hummer1/2 krabbereker m/skall, blåskjell, gravet ørretsennepssaus, eller røket laks m/eggerøremajones, sitron, eddik og smør
Tillegg brød og smør: Kr. 28,- pr. pers.
Kr.490,-
PÅLEGGSBORD (MIN.10 PERS)
Røket laks og eggerøre, bakt laks og sennepssaus, skinke, Waldorfsalat, roastbiff, remulade og brød og smør
Tillegg brød og smør: Kr. 28,- pr. pers.
Kr.280,-
SPEKEMATBORD I (MIN. 10 PERS)
Spekeskinke, fenalår, salami, mårpølse, stabburspølse og elgsalami. Tilbehør; eggerørepotetsalatrømmesmørbrød og flatbrød
Tillegg brød og smør: Kr. 28,- pr. pers.
Kr.320,-
SPEKEMATBORD II MED RØMMEGRØT (MIN.10 PERS)
Spekeskinke, fenalår, salami, mårpølse, stabburspølse og elgsalami. Tilbehør; eggerørepotetsalatrømmesmørbrød og flatbrød og rømmegrøt
Kr.330,-
SPEKEMATBORD III (MIN.10 PERS.)
Seranoskinke, Copa av økologisk gris, Akevitt gravet Reinsdyr (hjemmelagd), speket fjellgris filet (hjemmelagd), italiensk fenikkel salami, spekepølse med parmesan og chilli (hjemmelagd), manchego med melon, potetsalateggerøreloffbrødflatbrødsmør og Tyttebær Rømme
Kr.420,-
SPEKEMATFAT (MIN 10 PERS.)

Spekeskinke, fenalår, salami, mårpølse, stabburspølse og elgsalami
Kr.270,-

Catering i Trøndelag

Kontaktinfo

Epost: post@namsencatering.no
Telefon: 941 65 378

Nyhetsbrevpåmelding

Epost*

Generelle Åpningstider

Mandag-onsdag08:00-17:00
Torsdag08:00-18:00
Fredag08:00-18:00
Lørdag09:00-16:00