Om
By Christoffer Gundersen / januar 31, 2024 / Ingen kommentarer

Smakenes Fest
Vår Visjon
Vår Kulinariske Reise
Fra Norske Gårder
til Ditt Bord. Vi blander tradisjon med nyskapning for å skape unike smaker.

Våre Kjerneverdier
I hjertet av Namsen Catering banker en lidenskap for ekte, hjemmelaget mat. Vi verdsetter det lokale, det ferske og det ærlige. Hver rett er en hyllest til norske tradisjoner og internasjonal inspirasjon, laget for å vekke smaksløkene og berike dine anledninger. Her hos oss, er mat mer enn bare måltider – det er kjærlighet på en tallerken.

Lokale Råvarer
Vi henter det beste fra naturen, rett fra bønder i nærheten. Friskhet og kvalitet er vår oppskrift.

Eksotisk Harmoni
Vi krydrer det lokale med spennende smaker fra hele verden. En fest for ganen!

Næringsrik Nytelse
Våre retter er fulle av næringsstoffer. Perfekt balansert for god helse og stor glede!
Drivkraft
Nysgjerrighet, nyskaping og kreativitet er stikkord for vår signaturmeny som er utviklet og forbedret siden oppstarten for flere år siden. En stor og variert meny der alle skal finne sine egne favoritter. Det har alltid vært et ønske å lage fantastisk mat med de beste råvarer, men også å få kundene til å smake noe nytt på en morsom måte. Menyen blir levert på flotte fat og skåler. Noen retter kommer i porsjonsformer, andre retter på porselen designet i samarbeid med Figgjo og en rett blir servert fra en bjørkestamme. Du kan også bestille ekstraretter. En av disse er aspargeskrukke, der asparges står som en plante i en krukke med jord (dvs. sprøtt rugbrød). Varmmat kommer i porselensformer i termoisolert varmekasse som holder på varmen flere timer etter levering. Denne menyen er vår største og mest populære meny og som vi gjerne anbefaler til deg som kunde.
Bærekraft og emballasje
Mange forbinder catering med engangsemballasje og aluminiumsformer. For Namsen catering har det alltid vært viktig å kunne minimalisere bruken av engangsemballasje. Både for miljøet og opplevelsen av måltidet. Derfor leveres menyene standard på flotte fat og skåler om ikke annet er avtalt. I tillegg leveres maten i solide kasser og varmmat i kvalitetsvarmekasser laget av termomateriale, som gjør at maten holder høy varme når du åpner varmekassen. Med tiden har fokuset blitt større på å ta miljøvennlige valg som å minimalisere matsvinn, redusere engangsemballasje, tilby veganmenyer og retter med mye grønnsaker samt velge leverandører med samme målsetting.
Hvem lager maten?
Vi er et lite firma, så maten blir ikke laget i store mengder på en industriell måte, men i mindre mengder av kokker med fagbrev. Som oftest er det også oss kokkene du møter når du henter mat eller får den levert hjem til deg. Vi er opptatt av faglig kompetanse, kvalitet og mattrygghet under hele produksjonskjeden. Dette er viktig ettersom faglært kokk har kunnskap og utdanning innenfor mattrygghet, temperaturkontroll, teknikker, råvarer og holdbarhet. Vi vet at det som er en hverdag for oss, er en spesiell og viktig dag for deg som kunde. Dette glemmer vi aldri.
Levering
Maten blir plassert utover ditt buffebord eller kjøkkenbenk av kunnskapsrik sjåfør som ofte også er kokk. Maten blir satt i den rekkefølgen vi anbefaler at den spises, og tilhørende menyskilt blir satt opp. Om du henter selv, legger vi menyskilt på toppen av tilhørende rett. Vi anbefaler å sette maten i den rekkefølgen rettene står i menyen.
Om Christoffer i Namsen Catering as
Med stor interesse for å lage mat og smake på alt av nye retter startet jeg å lage mat for bekjente, venner og familie som 14-åring.
Etter endt ungdomsskole startet jeg på Restaurant- og Matfag, deretter ble det læretid og fagbrevet som kokk . Det ble mye matlagning på mor og fars kjøkken i løpet av tenårene, og de siste årene var min store drøm å kunne drive mitt eget cateringfirma på fulltid, på et profesjonelt kjøkken.Drøm ble til virkelighet, og åtte år etter oppstart gleder jeg meg fortsatt like mye til å dra på jobben for å svare på mail og telefoner, lage mat, teste ut nye retter og kjøre ut maten til kunder.
Lidenskapelig opptatt av å lage og levere god kvalitetsmat.
Ta kontakt for en hyggelig prat eller send en mail, så for du hjelp.
Vi snakkes!
Mvh
Christoffer Gundersen
Historiens Start
Vår Lidenskapsfulle Start
Vår reise begynte med en drøm: å kombinere hjemlige smaker med verdens krydder. Vi startet smått, men vårt hjerte var stort. Nå deler vi vår kjærlighet for mat med deg.

Grunnleggernes Visjon
Drømmen Blir Virkelighet
To venner, én visjon: å skape en smaksopplevelse som forener lokalt og globalt på tallerkenen.

Vår Første Suksess
Smaken av Seier
Vår første store cateringoppgave overgikk forventningene. Det ble startskuddet for en episk smaksreise.

Innovasjon og Vekst
Framtidens Matreise
Vi utvikler stadig nye retter og konsepter. Målet er å overraske og glede hver eneste kunde.
Stolte Samarbeidspartnere
Våre Trofaste Støttespillere

Lokale Leverandører
Vi støtter lokalsamfunnet ved å handle direkte fra bønder og produsenter i nærområdet.

Kulinariske Partnere
Samarbeid med kokker og matentusiaster som deler vår visjon om kvalitet og innovasjon.

Globale Inspiratorer
Vi henter inspirasjon fra verdenskjøkken for å bringe eksotiske smaker til dine måltider.






